Disk Araçları

Ana Sayfa Proğram Araçlar Disk Araçları Glarysoft Disk SpeedUp 1.4.0.888

Glarysoft Disk SpeedUp 1.4.0.888

Glarysoft Disk SpeedUp 1.4.0.888
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Disk Araçları Yorumlar : 0 Okunma : 2874 Beğen : 0

Disk SpeedUp



Hızlı ve Optimize Disk Defrag

Otomatik ve akıllıca defrag

Kullanıcı dostu arayüzü ve İnteraktif Sürücü Haritası

Küçük ve Hafif

Özelleştirilmiş Presets

Disk SpeedUp, analiz tepe performansı için bilgisayar ve optimize diskleri defrag tamamen ücretsiz ve son derece hızlı disk birleştirme aracıdır. Bu sezgisel arayüzü ile kullanımı kolaydır.

Bu diskler birikmiş ve veri gibi yükleme / uygulamaları, çevre birimleri kaldırma gibi günlük sık operasyonları nedeniyle parçaları, ve / PC yavaşlamalar, hang up, sistem hataları yol açan kaydetme / silme indirme dosyası ile darmadağın olacağı kaçınılmaz bir sorundur ve hatta çöker. Disk SpeedUp kullanıcılar bir veya iki tıklama ile bu sorunu çözmek ve disk performansını optimize etmek için tasarlanmıştır. Windows'un varsayılan disk birleştiricisi ile karşılaştırıldığında, Disk SpeedUp daha verimli ve rahat bilgisayar birleştirme olabilir.

Nasıl Disk SpeedUp dolandırmak bilgisayar ve daha etkin varsayılan Windows dolandırmak daha optimize sürücüler olabilir? Disk SpeedUp saniye içinde tüm parçaları algılar ve mücavir depolama yerleri işgal etmek, bir diskte saklanan dosyaların yeniden düzenler, akıllıca, erişim hızı hızlandırmak uygulamaları başlatmak hızlanıyor, arama hızını artırarak, sistem başlangıç ​​sürelerini kısaltır ve genel sistem geliştirilmesi amacıyla en parçalanma yeniden performans.

Bu güçlü bir disk birleştiricisi gibi, disk analiz disk, defrag defrag ve PC boşta, otomatik kapanma olduğunda seçilen disk / dosya / klasör, otomatik disk birleştirme optimize gibi birçok temel işlevleri sunuyor kullanıcı dostu bir arayüze sahip olduğunda dolandırmak bilgisayar tamamlanmış ve program hazır. Buna ek olarak, Disk SpeedUp optimize diski dolandırmak için OS, özelleştirilebilir hafızalı gibi gelişmiş kişi, otomatik start-up karşılamak için daha gelişmiş ayarları ile akıllı ve belirli dosyaları ve dolandırmak istemiyorum klasörleri görmezden seçeneği dışlar.
Disk SpeedUp Windows platformu için güçlü bir disk birleştirme ücretsiz bir yazılımdır. Bu varsayılan Windows dolandırmak kadar güvenlidir. Bu dosyaları yeniden düzenlemek ve disk optimize etmek için en verimli algoritma geçerlidir.

Disk SpeedUp 98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Windows Win 7 işletim sistemlerinde çalışır.

Özellikler:

  • Destekler FAT, FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, NTFS + EFS dosya sistemleri
  • Hızlı ve Optimize Disk Defrag
  • Kullanıcı dostu arayüzü ve İnteraktif Sürücü Haritası
  • Otomatik ve akıllıca defrag
  • Küçük ve Hafif
  • Sen Tarifeli olarak çalıştır
  • Özelleştirilmiş Presets

  • Lisans: Freeware/ÜcretsizYayımcı: Glarysoft
  • Boyut: 2.59 MBArayüz: İngilizceSistem: Windows XP/7/Vista/8

Etiketler: Disk SpeedUp, disk birleştirme, disk birleştirme aracı




Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.