Yehova Şahitleri Haberleri

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Yehova Şahitleri Haberleri Yehova'nın Şahitleri, Bosna Hersek ve Sırbistan'da Buluştu

Yehova'nın Şahitleri, Bosna Hersek ve Sırbistan'da Buluştu

Yehova'nın Şahitleri, Bosna Hersek ve Sırbistan'da Buluştu
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Yehova Şahitleri Haberleri Yorumlar : 0 Okunma : 3038 Beğen : 0

Saraybosna'daki Skenderiye Spor ve Kültür Merkezi'nde, "Tanrı'nın Sözü Gerçektir" adı altında düzenlenen bölgesel kongreye, Balkan ülkelerinden binlerce Yehova Şahidi katıldı.

Kongre Sözcüsü Bojidar Maksiç, Saraybosna'da düzenledikleri 3 günlük kongre boyunca, kendilerini daha iyi bir Hristiyan, daha iyi bir insan ve toplumun daha iyi birer mensubu yapacak dersler almayı beklediklerini belirtti.

Maksiç, kongre boyunca, özellikle gençler ve aileler için güzel mesajlar verdiklerini ifade ederek, "Her kongremiz farklı oluyor, farklı temalar üzerine kuruluyor. Bu yıl da farklı bir temamız var. Ancak tüm kongrelerin ortak noktası, Tanrı'nın insanların inançlarını güçlendirmesi" dedi.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da da Yehova Şahitleri tarafından aynı isimle bölgesel kongre gerçekleştirildi. Kombak Arena'da düzenlenen ve 3 gün sürenkongreye yoğun katılım oldu.

Hristiyan dünyası tarafından ayrı bir inanç olarak görülen, 7 milyonu aşkın inananı ile Yehova'nın Şahitleri, İncil'i gerçek anlamda hayatlarına uyguladıklarını iddia ediyor



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Haberler