Yehova Şahitleri Haberleri

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Yehova Şahitleri Haberleri Yehova’nın Şahitleri Birçok Yerde Uluslararası İbadetler Düzenliyor

Yehova’nın Şahitleri Birçok Yerde Uluslararası İbadetler Düzenliyor

Yehova’nın Şahitleri Birçok Yerde Uluslararası İbadetler Düzenliyor
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Yehova Şahitleri Haberleri Yorumlar : 0 Okunma : 2838 Beğen : 0

Yehova’nın Şahitleri dünya çapında üç günlük uluslararası ibadetler düzenliyor. Bu ibadetler Haziran 2014’te başladı ve Ocak 2015’e kadar devam edecek. Amerika Birleşik Devletleri’nde başlayan ibadetler zinciri Almanya, Avustralya, Ekvador, İngiltere, Güney Kore, Meksika, Yunanistan ve Zimbabve’de yapılmaya devam edecek. Bu uluslararası toplantılar Şahitlerin daha küçük yerlerde her yıl düzenlediği bölge ibadetleriyle aynı günlere denk geliyor.

Uluslararası ibadetler 6 Haziran 2014 tarihinde Detroit’teki Ford Field stadyumunda (Michigan, ABD) başladı. Bu ibadete başka ülkelerden gelen 2.500 delege de dahil yaklaşık 45.500 kişinin katıldığı düşünülüyor.

Bu uluslararası ibadetler başka ülkelerden gelen delegelere ve görevli vaizlere ev sahipliği yapacak. Yehova’nın Şahitlerinin dünya merkez bürosundaki (New York, Brooklyn) sözcüsü J. R. Brown şöyle söylüyor: “Uluslararası ibadetlerimiz heyecan verici ve sevinç dolu buluşmalardır. Şahitlerin ailece ve arkadaşlarıyla bir araya geldiği ve programla ilgili heyecanlı beklentilerin olduğu bu ibadetlerden o yöredeki insanların da zevk alacağını umuyoruz.”

Bu ibadetlerin teması “Tanrı’nın Krallığına İlk Yeri Verin!” J. R. Brown şöyle devam ediyor: “Programda Kutsal Kitabın ana temasına ve Yehova’nın Şahitlerinin şu iki temel inancına dikkat çekiliyor: Tanrı’nın Krallığı 1914’te kuruldu ve İsa Mesih bu krallığın kralıdır. Evet, bu ibadet Tanrı’nın Krallığının yüzüncü yılına işaret ediyor.”

Şahitler bu ibadetlere komşularını da davet ediyor. Onların tüm ibadetlerinde olduğu gibi giriş ücretsizdir ve içeride para toplanmaz.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Haberler