Norveçli "Yehova Şahidi" 68 yaşındaki Malfrid Norunn Nese, eşi Magne Nese ve kızı Diana Nese Onarheim ile 2 hafta önce Antalya'ya tatile geldi.
Tatil sırasında rahatsızlanan Malfrid Norunn Nese'nin kalbe giden ana damarının tıkandığı tespit edildi. By-pass ameliyatı olması gereken Nese, Yehova Şahidi olduğunu bildirdi.
Norveçli kadının ameliyatın kansız yapılması gerektiğini belirtmesi üzerine doktorlar, normal bir hastaya 5 ünite kan kullanılan by-pass ameliyatının kan verilmeden yapılmasına karar verdi.
Antalya'daki özel hastanenin Kalp Damar Cerrahisi Servisi'nden Prof. Dr. Erdoğan İbrişim başkanlığındaki ekip kan ve kan plazması kullanılmadan yapılan by-pass ameliyatını başarıyla tamamladı.
Malfrid Norunn Nese, "Türk doktorlar 'Biz bu ameliyatı yapamayız' deseydi sağlık durumum kötü olmasına rağmen ülkeme gitmeyi tercih edecektim. Türk doktorlarına minnettarım" dedi.
"RİSKİ ALDIK AMA BAŞARDIK"
Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Erdoğan İbrişim ise hastanın acil olarak hastaneye geldiğini, yapılan anjiyoda kalbe giden ana damarlarının tıkalı olduğunu tespit ettiklerini belirterek, "Türkiye'de Yehova Şahidi fazla olmadığından istek karşısında şaşırdık.
Sıkıntılı bir ameliyattı, ancak herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Riski vardı. Ameliyatta kan vermek zorunluluğu doğabilirdi ama bunu yapamazdık. Riski üstlendik" diye konuştu.
Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org
Dunyadinleri.Com Yöneticisi
Yorumlar : 0
Yehova'nın Şahitleri, Bosna Hersek ve Sırbistan'da BuluştuYorumlar : 0
Yehova Şahitleri Hakkında Suç DuyurusuYorumlar : 0
Moskova’daki Yehova’nın Şahitleri Resmen TanındıYorumlar : 0
Yehova’nın Şahitlerinin Yönetim Kurulu Üyesi Guy H. Pierce Hayatını KaybettiYorumlar : 0
Yehova Şahidi Dindar Manken İstanbul'daYorumlar : 0
Zimbabve’de 2015 Bölge İbadetleri Devam EdiyorYorumlar : 0
Yehova'nın Şahitlerinin Bölge İbadetleri Devam EdiyorYorumlar : 0
Kazakistan'da Yehova Şahidi Misyonere 5 Yıl Hapis