Scientology Tarikatı Haberleri

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Scientology Tarikatı Haberleri Scientology Tarikatı Festivale Damgasını Vurdu

Scientology Tarikatı Festivale Damgasını Vurdu

Scientology Tarikatı Festivale Damgasını Vurdu
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Scientology Tarikatı Haberleri Yorumlar : 0 Okunma : 4147 Beğen : 0

69. Venedik Film Festivali’nin merakla beklenen filmlerinden, Paul Thomas Anderson’ın yönettiği “The Master” dün izleyici karşısına çıktı ve festivalin gündemine oturdu. “Manolya / Magnolia” ve “There Will Be Blood” filmlerinde imzası olan Anderson’ın yeni filmi, Scientology’e benzerlikler taşıyan dini bir tarikatı ele alıyor. Anderson basın toplantısında, Philip Seymour Hoffman’ın canlandırdığı karakter Lancaster Dodd’un Scientology’nin kurucusu L. Ron Hubbard’dan esinlenerek oluşturduğunun sır olmadığını söyledi ve Scientology’nin başlangıç evresinden yola çıktığını ekledi.

İÇERİK RESİMLERİ


Anderson, filmini Scientology üyelerinden, “Manolya”da birlikte çalıştığı Tom Cruise’a da gösterdiğini açıkladı: “Hâlâ arkadaşız. Cruise’a filmi izlettiği söyleyim, gerisi ikimiz arasında!”

Film, Dodd’un Joaquin Phoenix’in canlandırdığı alkol bağımlısı 2. Dünya Savaşı gazisi Freddie Quell’i himayesi altına alması üzerinden yürüyor ve Michael Mann başkanlığındaki Altın Aslan jürisinin değerlendireceği 18 filmden biri.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Haberler