Satanizm Haberleri

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Satanizm Haberleri Satanist seks tarikatında yaşadıklarını kitaplaştırdı

Satanist seks tarikatında yaşadıklarını kitaplaştırdı

Satanist seks tarikatında yaşadıklarını kitaplaştırdı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Satanizm Haberleri Yorumlar : 0 Okunma : 4969 Beğen : 0

İngiltere’nin Galler bölgesinde sadece 7 yaşındayken öz annesi tarafından Satanist bir tarikata sokulan, 11 yaşında tarikat liderinin tecavüzüne uğrayan ve 18 yaşına kadar “Satanist kiliseye para toplamak için” yaklaşık 1800 erkekle cinsel ilişkiye girmeye zorlanan bir kadın Annabelle Forest takma adını kullanarak anılarını yazdı ve başına gelenleri ilk kez tüm detayları ile anlattı.

18 yaşındayken tarikat lideri Colin Batley’den hamile kalan ve çocuğunu tarikattan korumak için evden kaçan genç kadın daha sonra mahkemede verdiği ifadelerle annesinin en az 11, Batley’in ise en az 12 yıl hapis cezasına çarptırılmasını sağlamıştı.

Yaşananlar o dönemde İngiltere’de büyük ilgi çektiyse de dava ile ilgili bir çok detay kurbanı korumak adına hiç bir zaman basına açıklanmamıştı.

ANNESİ İLE GRUP SEKS YAPMIŞ

Genç kadın Kapımdaki şeytan

Satanist bir seks tarikatından kaçışım isimli kitabında 11 yaşındayken tecavüze uğramasının ardından tarikat lideri Batley’nin ona “Eğer tarikatın seks ayinlerinde yer almazsa cehenneme gideceğini” söylediğini açıkladı.

14 yaşında öz annesinin kendisini taciz ettiğini ve bunun üzerine intihara kalkıştığını söyleyen kadın “Colin Batley bana gelip bundan zevk alıp almadığını sordu. Evet zevk aldım demekten başka çarem yoktu ama içten içe ölüyordum. Gündüz okula gidiyor geceleri ise tarikat için seks köleliği yapıyordum” dedi.

CÜBBELER GİYİP YILAN BESLİYORLARDI
2011 yılında Swansea Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada Batley ve diğer tarikat üyelerinin her Pazar buluştuğu ve Satanist ayinlerinde kullanmak için yılan beslediği açıklanmıştı.

Anabelle Forest lakaplı genç kadının yanı sıra Sheila Miller isimli bir hayat kadınının da aralarında bulunduğu bir çok kadın ve çocuğa tecavüz ettiği gerekçesi ile hapis cezasına çarptırılan Batley’in tarikat ayinlerinde “korkutucu cübbeler giydiği” ve “Kadın ve çocuklarla grup seks yaptığı” açıklanmıştı.

Mahkemede satanist tarikatın ABD’li ünlü Satanist Aleister Crowley’nin öğretilerini takip ettiği ve antik Mısır tanrısı Horus’u da kutsal kabul ettiği belirtilmişti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Haberler