Satanizm Haberleri

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Satanizm Haberleri İngiltere'de Satanist Ayinde Koyunlar Katledildi

İngiltere'de Satanist Ayinde Koyunlar Katledildi

İngiltere'de Satanist Ayinde Koyunlar Katledildi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Satanizm Haberleri Yorumlar : 0 Okunma : 5307 Beğen : 0

Üç sığırın ardından boş arazide iki koyun pentagram ve şeytan sembolleriyle işaretlenmiş olarak öldürülmüş halde bulundu. Koyunların şeytana tapanlar tarafından ayinde öldürüldüğü düşünülüyor.

İki koyun ölümcül şekilde defalarca bıçaklandıktan sonra üzerlerine '666' ve pentagram sembolleri yapılarak bırakıldı. Daha önce de üç sığır aynı şekilde katledildikten sonra üzerlerine şeytan sembolleri yazılmıştı.

Korkunç olay bir bölge sakininin köpeğini gezdirdiği sırada ortaya çıktı. İngiltere Hampshire'da bulunan Yeni Orman Ulusal Parkı'nda gerçekleşen olay Bramshaw köyü yakınlarında ortaya çıktı.

40 yıldır bölgede yaşadığını ifade eden Judy Rudd, "Üzerine mor ve yeşil yazılarla şeytan sembolleri çizilmişti. Bir pentagram ve bir haç vardı. Ölümüne bıçaklanmışlardı. Yaralar göğüs kafesi tarafındaydı" dedi.

Geçmişte böyle bir olayla karşılaşmadıklarını belirten bölge sakinleri, konunun aydınlatılması için yetkililerden yardım beklediklerini ifade ederek, hayvanlara zulmedenlerin cezasını çekmesini istedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Haberler