İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler İran'da Büyücü Tarikat Şeyhi İdam Edildi

İran'da Büyücü Tarikat Şeyhi İdam Edildi

İran'da Büyücü Tarikat Şeyhi İdam Edildi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2601 Beğen : 0

Kendisini tarikat şeyhi olarak tanıtan ve insanların dini duygularını sömürerek maddi kazanç elde ettiği iddiasıyla yargılanan bir kişi idam edildi.

İnsanları Sihir ve Büyü Yoluyla Tedavi Ediyordu

İran’dan yayın yapan “Asriran” adlı haber sitesinin haberine göre, Devrim Mahkemesi’nin “psikolojik rahatsızlıkları bulunan kişileri sihir ve büyü yaparak hastaları tedavi ettiğini öne sürerek kadınlara yönelik cinsel istismarda bulunmak ve kurduğu sahte tarikatın yöneticiliğini yapmaktan” suçlu bulunan bir kişi idam edildi.

İran’da büyü ve sihir yapanlara ağır cezalar uygulanması sonucunda, idam edilen Sahte tarikat şeyhi’nin şahsi kimlik bilgileri hakkında bilgi verilmedi.

KARISI DA İDAM EDİLECEK

Hakkında verilen idam kararının infaz edildiği "tarikat şeyhi"nin kimliği hakkında bilgi verilmezken, karısı hakkında da aynı suçlamayla "idam hükmü" verildiği aktarıldı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler