İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Habertürk Kanalında Aczmendi Krizi

Habertürk Kanalında Aczmendi Krizi

Habertürk Kanalında Aczmendi Krizi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 1 Okunma : 3690 Beğen : 0

Fatih Altaylı'nın hazırladığı Teke Tek'te Aczmendi krizi yaşandı. Programın bu akşam ki konuklarından olan Aczmendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz'ü canlı yayında ağırlayacak olan Altaylı, son dakika kararıyla konuğunu veto etti.

Programın açılışında konuya dair bir açıklama yapan Fatih Altaylı, Müslüm Gündüz'ün dayattığı şartlar nedeniyle kendisini veto ettiğini söyledi. Gündüz'ün bir çok şartı olduğunu ve hepsini kabul ettiklerini kaydeden Altaylı son dakikada öğrendiği bir şart nedeniyle röportajı iptal ettiğini duyurdu.

MÜSLÜM GÜNDÜZ'DAN AKILLARA ZİYAN ŞART!

Altaylı'nın anlattıklarına göre Müslüm Gündüz, Habertürk'teki canlı yayına kartılmak için kanaldaki bütün kadınların göz önünden çekilmesini istemiş. Gündüz programın yapım ekibini arayarak yayına katılacağı süre boyunca stüdyo ve stüdyoya bağlı bölümlerde hiç bir kadın çalışanın olmamasını talep etmiş. İlginç olan ise Habertürk yetkililerinin bu şartı kabul etmesi. Altaylı, Gündüz'ün bu garip isteğinden haberdar olmadığını söylerken Habertürk TV'yi de eleştirdi. Kanalın bu talebi kabul etmesinin kendisiyle bir ilgisi olmadığını vurgulayan Altaylı 'eğer haberim olsaydı kabul etmezdim' dedi.

HİÇ KİMSENİN BÖYLE ŞART ÖNE SÜRME HAKKI OLAMAZ

Müslüm Gündüz'ün "kanalda kadın görmek istemiyorum" talebini red eden Altaylı canlı yayında hem kanalı hem de Aczmendi liderini eleştirdi. 'Kadınlara saygısızlık yapan hiç kimseye programda yer vermiyoruz' diyen Altaylı kimsenin böyle şartlar öne sürme hakkının olmadığını vurguladı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorumlar 1

  • ahmedhusrev

    ahmedhusrev

    BU OLAYIN AMACININ doğrusu ACZMENDİ.NET DEDİR.

    Cevapla

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler