Star gazetesi yazarı Ergun Babahan, Fenerbahçe-Galatasaray maçının hemen ardından attığı ve büyük tepki çeken "Bu kupa Amerika'ya girsin" tweet'i nedeniyle özür diledi.
Babahan'ın dün Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrasında attığı tweet'in ardından Today's Zaman'daki yazılarına yine bir twitter mesajı ile son verilmişti.
Babahan, bugün GAZETECİLER.COM'a yaptığı açıklama ile, sözlerinin maksadı aştığını kabul etti, Fethullah Gülen ve Hizmet Hareketinden özür diledi.
İşte Babahan'ın o mesajı:
"Cumartesi akşamı, hem stadyuma girerken hem de çıkışta polisin biber gazı saldırısına maruz kaldım. Yanımda 6 yaşınaki oğlum da vardı ve gerçekten büyük bir panik yaşadı, şampiyonluğun kaybının ardından yaşadığım bu olay ve tribün psikolojisi sonucu, kastımı aşan ve meramımı yanlış ifade etmeme neden olan birkaç tweet attım.
Cemaatin hizmetlerini bilen ve takdir eden biriyim.
Şahsen tanıdığım Hocaefendi'ye böyle bir kubu ifade kullanmayacağımı Hizmet içindeki dostlurım da bilir. Yine de bir çoğunu kırdığımın ve incittiğimin farkındayım. Bugüne kadar sadece dostluklaıını gördüğüm Hizmet'in mensuplarından ve Hocaefendi'den kastımı aşan bu sözler nedeniyle özür dilerim."
BABAHAN BU TWİTİ ATMIŞTI
Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org
Dunyadinleri.Com Yöneticisi
Yorumlar : 0
Özbekistan’da İslami Akademi kuruluyorYorumlar : 0
Yunan gazetesi Kur'an meali dağıttıYorumlar : 0
Başörtülü diye bankaya almadılar!Yorumlar : 0
Mezhep çatışması kışkırtıcılığıYorumlar : 0
Emine Erdoğan Budistlere hayret ettiYorumlar : 0
İstanbul'da hangi tarikatın kaç tekkesi var?Yorumlar : 0
Diyanet Yaz Kur’an Kursları Programı Belli Oldu !Yorumlar : 0
İşte dünyayı yakan yüzsüz adam!