İslami Haberler

Gül, Caferi liderleri kabul etti

Gül, Caferi liderleri kabul etti
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 4060 Beğen : 0

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Caferilik İnancını Tanıtma Araştırma ve Eğitim Derneği Başkanı Sinan Kılıç ve beraberindeki heyeti, Çankaya Köşkü’nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Gül, PEN International Yönetim Kurulu Üyeleri’ni de Çankaya Köşkü’nde kabul etti.

Basına kapalı ayrı ayrı yapılan görüşmelere ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlgili eski Haber

Caferiler Çankaya da

Aralarında Caferider Başkanı avukat Sinan Kılıç’ın da bulunacağı dernek yönetiminde bulunan 8 kişilik heyet, Cumhurbaşkanı Gül’e Türkiye Caferileri’nin görüş ve temennilerini iletecek. Heyet Cumhurbaşkanı Gül’ü 24 Kasım’da İstanbul Halkalı’da yapılacak Evrensel Aşura Matem Merasimi’ne davet edecek.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’ün Basın Danışmanı Kasım Alcan,VATAN’a Çankaya’da yapılacak görüşmeyi anlattı: “Heyetimiz sayın Cumhurbaşkanımıza Türkiye’deki bu camianın görüş ve temennilerini iletecek. Bu ülkenin devleti ve milletiyle bir sorunu olmayan, milli birliği her şeyin üstünde tutan, devletimizin bekaası her şeyi göze alan bu toplum hakkında sayın Cumhurbaşkanımıza bilgi vereceğiz. Caferider ve bir kanaat önderi olan Selahattin Özgündüz islam dünyasının birlik ve beraberliği konusunda çalışmalar yapıyor.”



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler