İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Bosna Müftüsü IŞİD'e karşı koruma talep etti

Bosna Müftüsü IŞİD'e karşı koruma talep etti

Bosna Müftüsü IŞİD'e karşı koruma talep etti
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 1 Okunma : 7338 Beğen : 0

Bosna'nın Müslüman dini lideri Hüseyin Kavazoviç, aşırılığa karşı çağrı yaptıktan hemen sonra IŞİD'ten tehditler aldığını söyledi. Bosna Müftüsü Hüseyin Kavazoviç, ülkede aşırıcılığa karşı çağrılar yaptıktan sonra IŞİD'ten tehdit aldığını belirterek yetkililerden koruma talep etti.

Müftü tarafından yapılan açıklamada, Bosna'da aşırıcılığa karşı açıklamlarından sonra ciddi tehditler aldığını ve bu konuda devlet kurumlarının harekete geçmesini umduğunu söyledi.

Worldbulletin'de yer alan habere göre, ülkedeki IŞİD üyeler tarafından çekilen bir video, müftüyü ölümle tehdit etti ve müftünün mesajlarından dolayı 'boğazının kesileceğini' söyledi.

Geçtiğimiz günlerde, Batı Trakya'da İskeçe seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, bölgedeki faaliyetleri nedeniyle kendisinin ve ailesinin ölüm tehditleri aldığını söylemişti. Ahmet Mete, Yunan milliyetçilerinin hedefinde olduğu bildirilmişti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorumlar 1

  • özge

    özge

    Çok güzel bi yazı olmuş. Elinize sağlık. Sitenizi de çok beğendim bu arada. bu bilgiyi sitemde paylaşabilir miyim. Kaynak göstererek tabi. TŞK ederim şimdiden.

    Cevapla

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler