İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Blair'in baldızı bu yüzden Müslüman olmuş

Blair'in baldızı bu yüzden Müslüman olmuş

Blair'in baldızı bu yüzden Müslüman olmuş
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 2601 Beğen : 0

İngiltere'nin eski Başbakanı Tony Blair'in baldızı Lauren Booth, neden Müslüman olduğunu açıkladı. Booth, Müslüman olmasında Filistin ve Gazze'ye yaptığı seyahatlerin etkisi olduğunu söyledi

İngiltere'nin eski Başbakanı ve Ortadoğu Dörtlüsü Temsilcisi Tony Blair'in Müslüman baldızı Lauren Booth, Müslüman olmasında Filistin ve Gazze'ye yaptığı seyahatlerin ve Filistin halkının cesaretinin büyük etkisi olduğunu söyledi. Booth, "Tony Blair, belki de şu anda Bahamalar'da tatildedir. Filistin halkına, kadınlarına, çocuklarına hiçbir yararı yok ve görevinden hemen istifa etmelidir. Eğer onu bulursanız onu aradığımı söyleyin" dedi.

Tony Blair'in eşi Cherie Blair'in kız kardeşi olan ve 2010 yılında İslamiyet'i seçen 47 yaşındaki Booth, İsrail'in Gazze'deki saldırıları hakkında AA muhabirine konuştu.

Booth, ABD'nin İsrail'i silahlandırdığını, dolasıyla yaptığı kınamaları samimi bulmadığını belirterek, ülkesi İngiltere'nin ise İsrail ile yaptığı askeri anlaşmaları gözden geçirmekte olduğu açıklaması yaptığını hatırlattı. Buna rağmen İngiltere'nin İsrail ile silah anlaşmalarını iptal etmeyeceğini düşündüğünü dile getiren Booth, "Yine de hükümetin anlaşmaları gözden geçireceğini söylemesi baskı altında olduğunu gösteriyor. Bu da iyi bir şey" dedi.

Lauren Booth, Gazze'deki krizin Birleşmiş Milletler güvenlik güçlerinin müdahalesiyle ve İsrail'e yönelik yaptırımlarla son bulabileceğini düşündüğünü ifade etti. Gazze halkının Allah'ın adaletine inandığını belirten Booth, şöyle konuştu:

"Bu nedenle bu saldırılara karşı yıkılmayarak bir arada durabiliyorlar. Müslümanlar, çocuklar öldürülürse cennete gideceklerini biliyor. Ancak çocukların korkunç şekilde yaralanmasından dolayı çok üzülüyorum. İsrail, Gazze'de bilerek sakat bir nesil oluşturuyor. Bunun yükü dünyanın omuzlarındadır. Her yaralanan çocuğun sorumluluğu bizim ayıbımızdır."



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler