İslami Haberler

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler İslami Haberler Ağca, Umre’den ’Hutbeyle’ döndü

Ağca, Umre’den ’Hutbeyle’ döndü

Ağca, Umre’den ’Hutbeyle’ döndü
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : İslami Haberler Yorumlar : 0 Okunma : 13038 Beğen : 0


Geçtiğimiz hafta umreye giden Mehmet Ali Ağca, İstanbul’a geldi. ’Mekke Hutbesi’ başlıklı bir bildiri dağıtan Ağca, Obama ve Putin’i İslam’a davet etti.

Umre dönüşü beklediği pasaport kuyruğunda bir asker gibi esas duruşuyla dikkatleri çeken Ağca, elindeki Kuran-ı Kerim'i de bir gazeteciye verdi.

Pasaporttan geçişi sırasında polisin Ağca'yla ilgili amirlerine bilgi vermesi dikkat çekerken Ağca'yı tanıyan iki kadın turistte fotoğraf çekti.Pasaport kontrolünden sonra polis tarafından kısım amirliğine götürülen Mehmet Ali Ağca'nın burada zorunlu olduğu adres tespiti için form doldurduğu bildirildi.

OBAMA VE PUTİN'İ İSLAMA DAVET ETTİ

Ağca gazetecilere kendi yazdığı bildiriyi dağıttı. Ağca "Mekke Hutbesi" başlıklı bildiri de ABD Başkanı Obama'yı, Papa Ratzinger'i, krallar ve kraliçeleri Müslümanlığa davet ederken Rus insanının da Müslüman olabilceğini ve Başkan Putin'in Müslüman olduktan sonra ise dünyanın enerji kaynaklarına Müslümanların hükmedebileceğini belirtti.

Ağca'yı Atatürk Havalimanı'nda çıkışta çok sayıda arkadaşı karşıladı.Yakınlarından bazıları basın mensuplarının görüntü almasını da engellemek istedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler