Hıristiyan Haber

Papa'nın önerdiği ruh ilacı

Papa'nın önerdiği ruh ilacı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2624 Beğen : 0

Papa Francis'i Vatikan'da dinlemeye gelenler bu sefer pek de alışık olmadıkları bir tavsiyeyle karşılaştı.

Vatikan'daki San Pietro Meydanı'nda düzenlenen pazar ayininde, Katolik dünyasına seslenen Papa Francıs bu sefer tesbih dağıttı.

Papa ayin sırasında kendi ifadesiyle bir ilaç tavsiye etti: Bazılarınız ‘Papa şimdi eczacı oldu’ diye düşünebilir fakat bu ruhun ilacı. Bunun ismi merhamet ve içinde kalp için 59 tane boncuk var. Gitmeden almayı unutmayın. Hem kalbe hem ruha hem de bütün hayatınıza iyi gelecek.

Papa esprili bir şekilde tesbih boncuklarını kast ederek "bunlar kalbin ilacı" derken, üzerinde kalp çizili kutularda dağıtılan 20 bin tesbihin kullanımı için bir de reçete yazıldı.

Reçetede, “Bu ilacı almadan önce reçeteyi okuyun, ihtiyaç olursa ikinci kez okuyun, yetmezse ve bir tavsiyeye ihtiyacınız olursa bir rahibe danışın” yazılı. Tesbih fikrinin Polonyalı bir rahibe ait olduğu belirtildi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler