Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Kurtuluş Kiliseleri ulusal önderliğine İhsan Özbek yeniden seçildi

Kurtuluş Kiliseleri ulusal önderliğine İhsan Özbek yeniden seçildi

Kurtuluş Kiliseleri ulusal önderliğine İhsan Özbek yeniden seçildi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 4228 Beğen : 0

Türkiye Hıristiyan Kurtuluş Kiliseleri Ulusal önderlik seçimini tamamladı. 3-6 Eylül tarihlerinde Mersin Kızkalesi’nde bir araya gelen kurtuluş kiliseleri önder ve hizmetkârları 3 gün boyunca birlikte zaman geçirdi.
Türkiye’nin farklı bölgelerinden 9 Kurtuluş kilisesi önderinin ve Kardelen merhamet hizmetleri, Radio Shema ve Filipus Eğitim Hizmetleri önderlerinin de katıldığı komferansta yapılan oylamada Ihsan Yinal Özbek bütün kilise önderleri ve hizmet gruplarının liderlerinin desteğini alarak oybirliğiyle 4 yıl daha kurtuluş kiliseleri başpastör olarak onandı.

Türkiye Kurtuluş Kiliseleri yönetim kurulu da seçildi. Düzenli olarak toplanacak kurtuluş kiliseleri ulusal yönetim kurulunun ilk hizmeti tüzük üzerinde çalışmak olacak. Hedef ve ilkelerin belirlendiği konferans dualarla son buldu.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler