Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Hristiyanlığı seçtiği için idama mahkum edilen Meryem, hücresinde doğum yaptı

Hristiyanlığı seçtiği için idama mahkum edilen Meryem, hücresinde doğum yaptı

Hristiyanlığı seçtiği için idama mahkum edilen Meryem, hücresinde doğum yaptı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 2350 Beğen : 0

Müslümanlıktan Hıristiyanlığa geçtiği gerekçesiyle idama çarptırılan, ancak 8 aylık hamile olduğu için infazı ertelenen Meryem Yahya İbrahim İshak, hapiste doğum yaptı.

Sudan’da Hıristiyan bir ABD vatandaşıyla evlenip Müslümanlıktan Hıristiyanlığa geçtiği gerekçesiyle idama çarptırılan, ancak 8 aylık hamile olduğu için infazı ertelenen Meryem Yahya İbrahim İshak, hapiste doğum yaptı. Avukatları, Meryem’in hapis-hane hastanesinde 5 gün erken doğurup bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini açıkladı. Meryem ve Maya adlı bebeğin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Eylülden beri hapiste olan Meryem’in 20 aylık oğlu da annesiyle birlikte ölüm hücresinde kalıyor. Kocası Daniel Wani’nin Meryem ve çocuklarıyla görüşmesine izin verilmiyor. Meryem Hıristiyan bir erkekle evlendiği için ‘zina’ suçundan 100 kez kırbaçlanma cezasına da çarptırılmıştı. İnfazların lohusalık sonrası gerçekleşmesi öngörülüyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler