Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Davutoğlu Hıristiyan Türk kilisesinde ayin izledi

Davutoğlu Hıristiyan Türk kilisesinde ayin izledi

Davutoğlu Hıristiyan Türk kilisesinde ayin izledi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 3306 Beğen : 0

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu , Estonya ve Moldova’yı kapsayan gezisinin son gününü Hıristiyan Türklerin yaşadığı Gagavuzya’ya ayırdı. Komrat’ta Gagavuz yöneticilerle görüşen Davutoğlu daha sonra eşiyle birlikte kiliseye gitti ve pazar ayinini izledi. Papazla Türkçe sohbet eden Davutoğlu, Türkiye’de Gagavuz kilisesi açılması talebiyle de ilgileneceğini söyledi. Davutoğlu, kilise çıkışı yeni evlenen çiftle de konuştu ve onlara mutluluklar dileyerek hediye verdi.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nun Gagavuzya ziyaretinde renkli anlar yaşandı. Lenin Caddesi’nde karşılaştığı yaşlı bir kadınla konuşan Davutoğlu, “Geçenlerde vefat eden rahmetli halama ne kadar benziyorsunuz” diyerek elini öptü. Davutoğlu ve eşi yürüyüş sırasında karşılaştıkları küçük çocukları da kucaklarına alarak sevdi ve fotoğraf çektirdi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler