Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Çeçenistan’da Yeni Açılan Ortodoks Kilisesi Kutsandı

Çeçenistan’da Yeni Açılan Ortodoks Kilisesi Kutsandı

Çeçenistan’da Yeni Açılan Ortodoks Kilisesi Kutsandı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 1788 Beğen : 0

Çeçenistan’da yeni bir Ortodoks Kilisesi açıldı.Çeçenistan’ın Naurskaya köyünde, İsa’nın doğuşu onuruna inşa edilen Ortodoks Kilisesi’nin kutsanması Mahaçkale ve Grozny Piskoposu Varlaam tarafından gerçekleştirildi.

Mahaçkale ve Grozny Piskoposu Varlaam: ‘’Bir Kilisemiz daha oldu, hepimize hayırlı olsun, Tanrı, ibadet edebileceğimiz bu güzel ibadethaneyi bereketlesin ‘’ dedi.

Varlaam yaptığı açılış konuşmasında Çeçen devlet başkanı Ramzan Kadirov’a kilisenin açılışına onay verdiği ve Shelkovskaya bölgesinde bir kilisenin daha inşaatına yardımcı olduğu için teşekkürlerini dile getirdi.

Ortodoks Kilisesinin açılış törenine katılan Naur ilçesinin başkanı Dimitri Kashlyunov, kilisenin tarihi bir arazi üzerine inşa edildiğini hatırlatarak, yapılan açılış için tüm Hristiyanları kutladı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler