Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Beşar Esad: Katolik Kiliselerin Çalışmaları Suriye Milli Muhafazasına Katkı Sağlıyor

Beşar Esad: Katolik Kiliselerin Çalışmaları Suriye Milli Muhafazasına Katkı Sağlıyor

Beşar Esad: Katolik Kiliselerin Çalışmaları Suriye Milli Muhafazasına Katkı Sağlıyor
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 1295 Beğen : 0

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, Katolik Kiliselerin ülkeyi inanç adı altında bölmeye çalışan güçlere verilen mücadele ortasında ulusal birliğin güçlenmesi için büyük desteği olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Esad, Patrik Joseph Absi Liderliğindeki Melkite Katolik Kilisesi heyetiyle yaptığı görüşmede, kilisenin ulusal rolünü övdü ve savaş esnasında birliğin gücüne yaptığı katkıyı vurguladı.

Suriye’de Hristiyan kiliselerinin vatansever konumunu “Suriye’ye ait olmayan aşırı uç fikirlerin bölgeye ekilmeye çalışıldığı bir dönemde ulusal birliğin güçlendirilmesine katkıları oldu” diyerek belirtti.

Esad’a göre, Suriye halkının kültürü, birliği, çeşitliliği ve kendi memleketlerine olan inançları ülkeyi bölmeye çalışanların amaçlarına ulaşmak için izin vermiyor. Suriye’deki kiliseler bu dönem de olağanüstü bir sadakat gösterdi. Patrik Joseph Absi ve delege üyeleri, ülke genelindeki perişan durumun barış, istikrarla düzenlenmesini ve bu topraklara ait olmayan aşırı uç fikirlere karşı ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler