Hıristiyan Haber

Ana Sayfa Haberler Dini Haberler Hıristiyan Haber Aziz Pavlus’un Hayatının Son Günleri Film Oluyor

Aziz Pavlus’un Hayatının Son Günleri Film Oluyor

Aziz Pavlus’un Hayatının Son Günleri Film Oluyor
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Hıristiyan Haber Yorumlar : 0 Okunma : 1676 Beğen : 0

İsa Mesih’in 12 Havarisi’nden biri olan Aziz Pavlus’un hayatının son zamanlarını konu alan yeni bir film yapılacak. Filmde, James Faulkner ve Jim Caviezel baş rolleri paylaşacak.

Filmde aktör James Faulkner (Game of Thrones ve Downton Abbey’deki rolleriyle bilinir) Pavlus olarak, Jim Caviezel (The Passion’da İsa’yı oynayan aktör) Aziz Luka olarak yer alacak.

Daha önce Pavlus ve Havarilerin hayatıyla ilgili birkaç film yapıldı, ancak bu film olağanüstü büyük bir beyaz perde deneyimi olarak görünüyor.

RelevantMagazine.com, filmin adının “İsa’nın Havarisi Pavlus” olacağını bildirdi. Affirm Films tarafından yapılacak filmde Pavlus’un idamına kadar yaşadığı olaylar üzerinde durulacak.

Affirm Films Genel Başkan Yardımcısı Rich Peluso, “İsa’nın yanında, eski kilisenin gelişmesinde Havari Pavlus’dan daha merkezi bir rol oynayan hiç kimse yoktu. Yeni Ahit’in büyük bir bölümünü yazdı ve İsa Mesih’in Müjdesi’ni vaaz vermek için yürüyerek 10 bin milden fazla yol katetti” dedi.

“Bu ilginç film, Pavlus’un kilisenin kendisine geçmişte uyguladığı zulüme rağmen kendi inancıyla barıştığı sıralarda, Sezar yönetimi tarafından infaz edilmesinden önceki son aylarını derinlemesine anlatıyor” sözlerine ekledi.

Filmin 2018 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler