Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Zırhlı araca sandalyeli saldırı!

Zırhlı araca sandalyeli saldırı!

Zırhlı araca sandalyeli saldırı!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2379 Beğen : 0

BDP’nin cezaevlerinde PKK’lı ve KCK’lıların sürdürdüğü açlık grevlerine destek amacıyla yaptığı ’hayatı durdurma’ çağrısı üzerine Adana’da bazı esnaf işyerlerini açmazken, terör örgütü yandaşları izinsiz eylem yaptı. Zırhlı polis aracına taş ve sandalye fırlatan terör örgütü sempatizanlarını, polis dağıttı.

Merkez Seyhan İlçesi’nin Dağlıoğlu, Gülbahçe, Hürriyet, Barbaros ve Ova Mahalleleri’nde ana cadde üzerinde işyeri bulunan bazı esnaflar, kepenk indirirken, yüzleri maskeli, çocuk ve gençlerden oluşan küçük gruplar, korsan gösteri yaptı. Hürriyet Mahallesi’ndeki Güney Kuşak Bulvarı’na çıkan grup, slogan atarak yolu trafiğe kapattı. Bölücü terör örgütü yandaşlarının gösteri yapma ihtimaline karşı hazır bekleyen polisler de, gruba müdahale etti.


PATLAYICI ATTILAR

Zırhlı araç biber gazı sıkarak grubun arasına girerken, göstericiler de polise taş ve el yapımı patlayıcı madde atarak karşılık verdi. Ellerinde atacak başka malzeme kalmayan göstericilerden biri, kapalı olan kahvenin önünde duran sandalyeyi alarak zırhlı araca fırlattı. Çevik Kuvvet ekiplerinin bölgeye gelmesi üzerine, göstericiler ara sokaklara girerek dağıldı. Ova, Gülbahçe ve Dağlıoğlu Mahalleleri’nde de küçük çaplı gösteriler yapıldı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler