Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Zeynep Erbakan'dan sevgili açıklaması

Zeynep Erbakan'dan sevgili açıklaması

Zeynep Erbakan'dan sevgili açıklaması
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2346 Beğen : 0

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın kızı Zeynep Erbakan, şantaj davası açtığı Murat Çankaya'nın "Onunla sevgiliydik" sözlerine yanıt verdi: "Fotoğrafı gördüğünüz zaman olup olamayacağına siz karar verin"

Habertürk'te yer alan habere göre, Eski eşine "dayak" ve boşanma, kardeşlerine "mal kaçırma" davaları açan eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ın kızı Zeynep Erbakan, şantaj davası açtığı Murat Çankaya'nın "Onunla sevgiliydik, üç ay birlikte olduk" iddialarına cevap verdi. Vefat eden teyzesi Reyhap Şen'in ölümünün 7'nci gününde mevlit okutan Zeynep Erbakan, daha sonra telefonla Habertürk'ün sorularını yanıtladı:

SEVGİLİ YANITI

- Habertürk'te sizin açtığınız şantaj davası haberi için rahatsız etmiştik. Görüşlerinizi alabilir miyiz?

Görmedim, ben şu anda cenazeyle ilgilendiğim için haberim yok.

- Hastanede tanıştığınız Murat Çankaya'nın iddiaları var. Gerçek payı var mı?

Evet hatırladım bu olayı. Onun iddaları var ama dava devam ediyor. Nisanın ilk haftasında ilk celsesi olacak. Ondan sonra kendisi orada ne açıklayacak bilmiyorum. Avukatım benim yerime girecek bu davaya.

- Siz gelecek misiniz duruşmaya?

Hayır ben gelmeyeceğim, avukatım artık orada açıklayacak.

- Siz Murat Çankaya'nın iddialarına ne diyorsunuz?

Şu anda kimseye bir şey söylemeyeceğim. Eee gene yazacaksınız bunu, yanlış anlaşılacak. Ancak hayali şeyler söylüyor.

- Bu şantaj olayında dava açtığınız Murat Çankaya'nın biz bir resmine ulaştık, 35 yaşlarında birisi. Sakallı biri miydi?

Evet sakallıdır.

- Hâlâ sizinle bir diyaloğu var mı?

Kendisini hiç görmüyorum, hastaneden ayrıldıktan sonra. Ayrıca o sürekli telefon değiştirir, 10 -15 tane telefon kullanır.

- Murat Çankaya'nın iddia ettiği gibi aranızda 3 aylık bir birliktelik oldu mu?

(Gülerek) Fotoğrafı gördüğünüz zaman olup olamayacağına siz karar verin.

'BANA VASİ TAYİN ETMEK İSTEDİLER'

- Mal kaçırma davasıyla başlayan, şiddet gördüğünüz için psikolojik tedavi, şimdi de şantaj olayı, bunların arka arkaya gelmesi... Yoksa size karşı bir tutum mu var?
Tabii tabii tamamen yapacakları başka bir şey göremedikleri için, mirası vermek istemedikleri için diye, acaba ne yapabiliriz? Hatta kardeşim ısrarla dedi ki, 'Sana ben vasi tayin edeceğim'. Hani vasidir, ne yapılır? Eşi olmadığı zaman, annesi babası olmadığı zaman, kardeşleri vasidir. Senin paranın idaresini yine ben elime alacağım, almaya çalışıyorlar demektir. Bu yapmış oldukları o şekilde, ne yapabilirsiniz? İspatlayamadıkları için bunu yapıyorlar. Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bir rapor bulurlarsa sakın bir şey yapmayın diye bölüm başkanı hanım beni aradı.

'Kardeşlerim vazgeçmem için 3 milyon teklif etti'

- Kardeşlerinizin sizin davadan vazgeçmeniz için 1 milyon lira teklif ettiği söylentileri doğru mu?

Evet evet doğru, hatta 1 değil 3 teklif ettiler. Başıma gelip imzala deyince ben de 'Hayır' dedim. Hatta avukatım bana 'Hocanın serveti 3 milyon değildir. Sakın böyle bir şey imzalama' dedi. Ben de imzamı atmadım.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler