Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Yunanistan'da göçmen avı: Bir ölü

Yunanistan'da göçmen avı: Bir ölü

Yunanistan'da göçmen avı: Bir ölü
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2128 Beğen : 0

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın merkezinde bir Irak vatandaşı kimliği belirlenemeyen kişilerce düzenlenen bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Sabaha karşı Anaksagora Caddesi'nde saldırıya uğrayan göçmenin, kaldırıldığı Evangelismos Hastanesi'nde hayatını kaybettiği bildirildi.

Yunan polisi, saldırganların yakalanması için soruşturma başlattı.

Yapılan araştırmada saldırganların 5 kişi olduğu, söz konusu olaydan önce yine şehir merkezinde Romanya ve Fas vatandaşı 2 göçmene daha saldırdıkları fakat göçmenlerin kurtulmayı başarabildikleri belirlendi.

Vatandaşı Koruma Bakanı Nikolaos Dendias, olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, ''Devlet suç işleyenlere karşı acımasız davranacak. Polisten saldırganların yakalanması ve adalet karşısına çıkarılmaları için başlattıkları soruşturmayı hızlandırmalarını istedim'' ifadelerini kullandı.

Yabancı düşmanlığı ve ırkçı saldırıların arttığı ülkede cuma gecesi de Pire kentinde teravih namazı kılan Müslümanlara saldırı düzenlenmişti.

Altın Şafak üyesi olduğu belirtilen bir grup, Pire'nin Etolikou Caddesi'nde bulunan mescitte teravih namazının kılındığı sırada gaz bombası atmıştı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

İlgili Sayfalar

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler