Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Yıldırım'ın esprisi Cübbeli'yi güldürdü

Yıldırım'ın esprisi Cübbeli'yi güldürdü

Yıldırım'ın esprisi Cübbeli'yi güldürdü
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2391 Beğen : 0

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve İsmail Ağa cemaatinin lideri Cüppeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün fırsat buldukça sohbet ettikleri öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta çok sayıda milletvekilinin ziyaret ettiği Silivri’den ‘Tahliye duası’ esprisi de dışarı yansıdı. Yıldırım, aralarında Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı’nın da bulunduğu şike sanıklarının tahliyesinden sonra Cüppeli Ahmet Hoca’ya espriyle sitem etti.

Yıldırım, Cüppeli Ahmet Hoca’ya “Hocam bizim için dua et diyoruz ama senin dualardan alt katlar yararlanıyor. Henüz bizim kata ulaşmadı” dedi. Cüppeli Ahmet Hoca’nın espriye çok güldüğü belirtilirken, Yıldırım’ın hem cezaevinde alt katlarda olanları hem de Metris’te yatanları kast ettiği ifade edildi.

Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu da geçtiğimiz aylarda Silivri Cezaevi’nde Cüppeli Ahmet Hoca ve Yıldırım’ı ziyaret etmişti. O ziyaretten sonra Yıldırım’ın, Cüppeli Ahmet Hoca’ya, “Hocam bir fetva yaz: Şike serbesttir de. Ama biz yine de yapmayız” esprisi yaptığı anlatılmıştı. Cüppeli’nin de gülerek, “Birleşmeliyiz, Fenerbahçe ile cemaati birleştirelim” dediği de dışarı sızmıştı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler