Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Üniversiteli kıza takside korkunç işkence!..

Üniversiteli kıza takside korkunç işkence!..

Üniversiteli kıza takside korkunç işkence!..
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2326 Beğen : 0

Atatürk Üniversitesi’nin 4 kız öğrenci, ’dedikodu’ yaptığını iddia ettikleri arkadaşları Gülşen D.’ye takside işkence yaptı.

Çığlık seslerinin duyulmaması için radyonun yüksek sesle çaldığı takside üniversiteli kızı sopa ile dövenler, bu anı cep telefonu kamerasıylada kaydetti. Dört üniversiteli kız öğrenci ’iştirak halinde cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak’tan, taksici ise yardımdan yargılandı.

Olay, iddiaya göre 21 Nisan 2012 günü saat 18.00’de merkez Palandöken İlçesi’nde meydana geldi. Atatürk Üniversitesi'nde okuyan Lütfiye Z. (23), Begüm Ö. (20), Sevda Z. (21) ve Fatoş Ş.(23) arkadaşları Gülşen D.’yi (21) bir bahane ile Kadir Y.’ye ait 25 T 1719 plakalı taksiye bindirdi. Gülşen’in otomobile binmesi üzerine Sevda Z., taksici Kadir Y.’ye ’sür’ diyerek arkadaşları ile birlikte genç kızı feci şekilde dövmeye başladı. Genç kızın çığlıklarının duyulmaması için de sürücü radyonun sesini sonuna kadar açtı. Begüm Ö. ve Lütfiye Z. taksinin arkasına oturtulan Gülşen’in kollarının tuttu, Sevda Z. ile birlikte diğer arkadaşları sopa ile vurdu. Fatoş Ş. de yaşananları cep telefonun kamerasıya kaydetti.

Issız bir yerde taksiden dışarı atılan talihsiz genç kız, cep telefonu ile 112 acil ve polisi arayarak yardım istedi. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Gülşen tedavi altına alındı.

Gülşen’in hastane polisine verdiği ifadenin ardından, şüpheli 4 üniversite öğrencisi ile taksi şoförü yakalandı.

Üniversiteli 4 kız ’İştirak halinde cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak’ suçundan, taksici ise yardım etmekten tutuklandı.

ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇİNCE SERBEST KALDILAR

Bugün 4’üncü Asliye Ceza Mahkemesinde yapılan ilk duruşmaya şikayetçi Gülşen D. ile tutuklu 5 kişi ve Murat Ç. katıldı. Haklarında 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istenen üniversiteli öğrenciler ile taksici, mağdur Gülşen D.’nin davasından vazgeçmesi üzerine tahliye edildi. Tahliye kararı üzerine sevinçten ağlayan üniversiteliler ile taksici, tutuksuz yargılanacak.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler