Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem The Sun bastı: Prens çıplak!

The Sun bastı: Prens çıplak!

The Sun bastı: Prens çıplak!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 3065 Beğen : 0

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in torunu Prens Harry’nin, Las Vegas’daki bir otel odasında arkadaşları ile eğlenirken çekilen çıplak fotoğrafları, İngiltere ’yi ayağa kaldırdı. İlk olarak Amerika ’da yayınlanan TMZ.com magazin sitesinde basılan fotoğraflar çok sayıda internet sitesinde yayınlanırken İngiliz basını fotoğrafları yayınlamaktan çekindi.

Buckingham Sarayı’ndan gelen rica üzere fotoğrafları yayınlamamayı tercih eden İngiliz basınının bu tavrı fazlaca tartışıldı. Ünlülerin gizli fotoğraflarını ifşa etmekle tanınan Dail Mail ve The Sun gazeteleri Prens Harry’nin çıplak fotoğrafları yerine skandal efekti veren sahte fotoğraflar kullandı. Ancak The Sun gazetesi bugünkü sayısında ’ basın özgürlüğü’ne dayanarak Prens Harry’nin çıplak fotoğraflarını manşetten yayınladı. Sun gazetesi manşetinden yer verdiği fotoğrafların yanında, "Tahtın varisi, internette gördüğünüz Harry'nin çıplak fotoğrafları" başlığını attı. Fotoğraflarda 27 yaşındaki Prens, kaldığı otelin odasında striptizli bilardo oynarken çırılçıplak görülüyor.

Sun gazetesi editörü David Dinsmore fotoğrafları basmadan önce çok düşündüklerini ifade ederek, "Bizim için bu konu tamamen basın özgürlüğüyle ilgili" dedi. Dinsmore, fotoğrafların birçok internet sitesine konulmasını, ancak her gün 8 milyon kişinin okuduğu Sun gazetesinde basılamamasını "saçma" olarak niteledi.

Sun gazetesinin fotoğrafları bugün yayımlamasının ardından, ülkedeki Basın Şikayetleri Komisyonu (PCC) şimdiye kadar saraydan resmi bir şikayet almadıklarını bildirdi. Ancak İngiliz kraliyeti, fotoğraflar basılmadan önce birkaç İngiliz gazetesiyle irtibata geçerek yayımlanmamasını istedi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler