Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Texas'ta patlama: En az 60 ölü var!

Texas'ta patlama: En az 60 ölü var!

Texas'ta patlama: En az 60 ölü var!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2213 Beğen : 0

ABD'nin Texas eyaletinde bir gübre fabrikasında meydana gelen patlamada en az 60 kişinin öldüğü ileri sürüldü.

Yerel televizyon kanalı KWTX, Waco kentinin kuzeyindeki West kasabasında bulunan West Fertilizer isimli gübre fabrikasında, yerel saat ile 19.50'de meydana gelen patlamada en az 60 kişinin öldüğünü duyurdu.
ABD, Boston’da yaşanan şoku üstünden atlamadan yeni bir patlamayla sarsıldı. Texas’taki bir gübre fabrikasında gerçekleşen patlamada yaralı sayısı yüzlerle ifade ediliyor. Batı Acil Tıbbı Hizmetler Direktörü Dr. George Smith, patlama sonrası ölü sayısının 60 veya 70'i bulabileceğini ancak bu rakamı geçmeyeceğini kaydetti.
Edinilen bilgiye göre, Waco bölgesinin kuzeyinde 2 bin 600 kişinin yaşadığı West kasabasındaki West Fertilizer gübre fabrikasında ani bir patlama oldu. Patlamanın şiddetiyle aralarında okulun da olduğu 100’den fazla ev ve işyeri hasar gördü. Belediye Başkanı Tommy Muska, CNN’e yaptığı açıklamada fabrika çevresinde bulunan 60 ila 80 kadar binanın tamamen kül olduğunu söyledi.
Yaralıların sayısının çok olması sebebiyle durumu ağır olmayan bazı kişilere bölgede bulunan okulların futbol sahasında müdahale ediliyor. Patlamaya neyin sebep olduğu henüz bilinmezken yetkililer yaşanan hadisenin ardından kasabanın tamamen boşaltılmasına karar verdi.


Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler