Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Sevgilisi zorla birlikte olmak isteyince...

Sevgilisi zorla birlikte olmak isteyince...

Sevgilisi zorla birlikte olmak isteyince...
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2725 Beğen : 0

Kendisiyle birlikte olmak isteyen sevgilisini öldürdüğü belirlenen kadın ve cesedin atılmasına yardımcı olan diğer sevgilisi ile birlikte 4 kişi gözaltına alındı.

10 gün önce Konya'nın merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Mahallesi Mavigüz Sokak'ta boş su kanalının içerisinde iki çuvala konulmuş çıplak bir erkek cesedi bulundu. Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri şahsın, tüfekle karnına ateş edilerek öldürüldüğünü belirmesinin ardından katilin bulunması için çalışmalara başladı. Dedektifler ilk önce öldürülen şahsın kimliğini öğrenmek için parmak izi yöntemini kullandı. Şahsın parmak izinden kayıtları inceleyen polis, birçok suçtan kaydı bulunan 6 çocuk babası Ahmet Ağırkaya (38) olduğunu belirledi.

KATİLİN ŞİKAYETİ KENDİNİ ELE VERDİ

Dedektifler, birçok suçtan kaydı bulunan Ahmet Ağırkaya ile ilgili polis merkezlerine giden 1 yıllık geçmiş olayları inceledi. Yapılan incelemede, hakkında 20'ye yakın şikayet bulunan Ağırkaya'nın düşmanlarını belirleyen polis, bu kişileri takibe aldı. Polis, takip listesinde yer alan ve Ağırkaya hakkında öldürülmeden 2 ay önce şikayetçi olan Şerife Y. ile kısa bir süre önce tekrar görüştüğünü öğrendi. Şerife Y'nin ceset bulunduktan birkaç gün sonra başka bir eve taşınmasından ve taşındığı evi boyatmaya başlamasıyla şüpheleri artan polis harekete geçti. Operasyon düzenleyen polis, cinayet şüphelisi olarak Şerife Y'yi gözaltına aldı.

DİĞER SEVGİLİSİYLE CESEDİ ATTI

Gözaltına alınan ve sürekli çelişkili konuşan Şerife Y. cinayeti itiraf etti. O gün kendisine gelen Ağırkaya ile alkol aldıklarını belirten cinayet zanlısı Şerife Y, "O gün ben hasta olmama rağmen benimle birlikte olmak istedi. Aşırı alkollü olduğumuz için tartışma çıktı. Ben de bir arkadaşımın daha önceden bana verdiği tüfeği alarak ateş ettim. Öldürdükten sonra iki gün evde cesedi sakladım. Koku gelmeye başlayınca zaman zaman bana gelen Mustafa'ya durumu anlattım. Onunla birlikte cesedi torbaya koyduktan sonra nakliyecilik yaptığı 3 tekerlekli motoru ile götürüp kanala attık' dedi.

Polis cinayeti itiraf eden kadının ifadesi doğrultusunda cesedi atmasında yardım eden zaman zaman birlikte olduğu sevgilisi Mustafa S. (53), cinayeti bildiği halde gizleyen Yadigar Y. (33) ile Mustafa C'yi de (43) yakaladı. Cinayet şüphelisi Şerife Y. ile yardım eden sevgilisi, kardeşi ve arkadaşı sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk sırasında Şerife Y , "Cinayeti ben işlemedim, o benim sevgilim değil' diyerek suçlamaları reddetti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler