Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Şemdinli'deki çatışma anları kamerada

Şemdinli'deki çatışma anları kamerada

Şemdinli'deki çatışma anları kamerada
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2092 Beğen : 0

Çıkan çatışmada 5 PKK'lı öldürüldü. Çatışma anı MOBESE kameraları tarafından kaydedildi.

Şemdinli Kaymakamlığı, emniyet, jandarma ve tugay komutanlıklarına eş zamanlı saldırı düzenlendi.

Teröristlerin uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıya güvenlik güçleri anında karşılık verdi. Bir süre devam eden çatışmada 5 PKK'lı öldürüldü.

Görüntülerde, uzun namlulu silahları teröristlerin araca yükledikleri ve bu araca binerek uzaklaştıkları görülüyor. Ardından da güvenlik güçleriyle çatışma yaşanıyor. Kameralar tarafından görüntülenen 5 teröristin bu çatışmada öldürüldüğü açıklandı. O anlar da kameraya yansıdı.

HABERİN VİDEO GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLA

Şemdinli’de 30 terörist öldürüldü

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine sızmaya çalışan teröristlere özel harekat polislerinin müdahale ettiği, 30 teröristin öldürüldüğü iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 20.40 sıralarında ilçedeki emniyet müdürlüğü, kaymakamlık, ilçe jandarma ve tugay komutanlığına PKK tarafından eş zamanlı saldırı düzenlendi. Sızma girişimini önleyen güvenlik güçleri, ilk çatışmada 5 teröristi bir araç içerisinde etkisiz hale getirdi. Devam eden operasyondan kaçmaya çalışan 25 terörist daha özel harekat polislerinin elinden kurtulamadı. Ölen terörist sayısının 30'a ulaştığı belirtildi.

Çatışmaların hemen ardından bazı teröristlerin mahalle aralarına kaçtığı, yer yer silah seslerinin duyulduğu öğrenildi. Saat 22.50 itibariyle Şemdinli'deki silah sesleri kesildi. Bu arada, Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'nda kalkan Kobra helikopterlerin bölgeye gittiği görüldü.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler