Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Şehit çavuşun cenazesi bulunamadı!

Şehit çavuşun cenazesi bulunamadı!

Şehit çavuşun cenazesi bulunamadı!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2203 Beğen : 0

Hakkari Çukurca karayolunun 35'inci kilometresindeki Oğul köyü yakınlarında askeri birliğin geçişi sırasında, önceden yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olduğu belirtilen 4 askerden 3'ünün cenazesi memleketlerine uğurlanırken, şehit olduğu belirtilen Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'nin cenazesini arama çalışmaları sürüyor.

Oğul köyü yakınlarında dün saat 14.00 sıralarında meydana gelen patlamada 4 askerin şehit olduğu, 5 askerin de yaralandığı açıklandı. Yaralılar Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırılırken, şehit askerden 3'ünün cenazesine ulaşıldı. Şehit 3 askerin cenazesi bu sabah Hakkari Dağ ve Komando Tugayı'nda yapılan törenin ardından helikopterle Van'a getirildi. Şehitler buradan da toprağa verilmek üzere uçakla memleketlerine gönderildi.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ARANIYOR

Çukurca'da şehit düşen 4 asker arasında bulunduğu belirtilen İzmirli Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'nin cenazesini arama çalışmaları dünden bu yana sürüyor. Sabah saatlerinden itibaren Oğul köyü yakınında ve Zap Deresi'nde çok sayıda asker, korucu ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, arama çalışması başlattı.

Geniş çaplı operasyonların da devam ettiği bölgede şu ana kadar yapılan aramalarda şehit olduğu belirtilen Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'ye ulaşılamadı.

Hakkari Valiliği, dün akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklamada, 4 askerin şehit olduğunu, 5 askerin de yaralandığını bildirmişti. Yetkililer, konuyla ilgili daha sonra açıklama yapılacağını belirtti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler