Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Şehit babasının yırtık ayakkabısı

Şehit babasının yırtık ayakkabısı

Şehit babasının yırtık ayakkabısı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2472 Beğen : 0

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlar sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Yıldırım Kuzucular, Sivas'ın Şarkışla İlçesi'ne bağlı Akçakışla Beledisi'nde yaklaşık 1500 kişinin katıldığı törenle gözyaşları içinde toprağa verildi.

Törende objektifler şehit babasının ayaklarına takıldı ve yine ortaya sözleri anlamsız bırakan, çok şey anlatan bir kare çıktı.

Törenin ardından şehidin cenazesi karayolu ile Şarkışla İlçesi'ne bağlı Akçakışla Beldesi'ne getirildi. Burada baba evine getirilen şehit cenazesi için ailesinden ve komşularından helallik alındı. Şehidin babası Kazım ve annesi Rahme Kuzucular'ın bu sırada ayakta durmakta güçlük çektikleri gözlendi. Anne Rahme Kuzucular'ın, "Oğlumun silahını bana verin. Yavrum seni damat edemeden kefen giydin" diyerek ağlaması cenaze törenine katılanları duygulandırdı. Belde meydanında düzenlenen cenaze törenine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Ali Kolat, Ak Parti Sivas milletvekilleri Hilmi Bilgin, Ali Turan, 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Özkara, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan ve askeri yetkililer katıldı. Şehit uzman çavuşun silah arkadaşları da törende yer aldı. Belde meydanında kılınan cenaze namazı ardından şehit uzman çavuş Yıldırım Kuzucular, belde mezarlığında toprağa verildi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz şehidin babası Kazım Kuzucular ile yakınlarına başsağlığı diledi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler