Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Romney resmen ABD başkan adayı

Romney resmen ABD başkan adayı

Romney resmen ABD başkan adayı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2081 Beğen : 0

ABD başkanlık yarışında ABD Başkanı Barack Obama'ya rakip olmaya hazırlanan Mitt Romney'in Cumhuriyetçi Parti başkan adaylığı, partisinin kongresinde resmileşti.

Romney'in, partisinin başkan adayı olacağı, ön seçimlerde diğer aday adayların önüne geçmesi ve rakiplerinin yarıştan birer birer çekilmesiyle aslında mayıs ayında kesinleşmişti.

Florida eyaletinin Tampa kentinde başlayan Cumhuriyetçi Parti'nin ulusal kongresinde ise, Romney'in başkan adaylığı partinin delegelerinin oylarıyla resmileştirildi. Romney de perşembe günü, başkan adaylığını kabul etmesiyle ilgili kongrede konuşma yapacak.

Cumhuriyetçi Parti Kongresi, Romney'e, bir başkan adayı olarak vizyonunu sunması ve televizyon karşısında kongreyi izleyen seçmene kendini anlatabilmesi açısından önemli imkan verecek.

Öte yandan, Isaac kasırgası nedeniyle 4 günden 3 güne düşürülen parti kongresinin bugünkü açılış töreni de sembolik olarak yapıldı ve sadece birkaç dakika sürdü.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler