Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Polis kurşunu öldürdü

Polis kurşunu öldürdü

Polis kurşunu öldürdü
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2317 Beğen : 0

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşayan Cem Aygün, kız arkadaşları Dilara A. ve Kübra D. ile Sanatoryum Caddesi'nde bir süre arabayla dolaştı, ardından da park ettikleri araçtan inerek yürümeye başladı.

Bu sırada Aygün ve 2 kız arkadaşı arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Aygün, kız arkadaşlarından Kübra D.'yi dömeye başladı. Kübra D.'nin bağırarak yardım istemesi üzerine bölgede görevli 2 polis memuru olaya müdahale etmek istedi.

İddiaya göre Cem Aygün, olaya müdahale eden 2 polis memuruna hakaret ederek kaçmaya başladı. Polis, "dur" ihtarına uymayan Aygün'ün arkadasından ateş etti. Polislerin silahlarından çıkan kurşunlardan 2'si Cem Aygün'ün ensesine ve sırtına isabet ett. Yere yığılan Aygün, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Polislerin silahında çıkan kurşunlarla hayatını kaybeden Cem Aygün’ün cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Otopsinin ardından ailesi tarafından cenazesi alınan Cem Aygün, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. Aygün’ün uyuşturucu madde kullanma, adam yaralama ve hırsızlık gibi 69 ayrı suçtan sabıkası bulunduğu belirtildi.

Olaya karışan 2 polis memuru ise gözaltına alındı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler