Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Parçaladığı metresini köpeğe yedirdi!..

Parçaladığı metresini köpeğe yedirdi!..

Parçaladığı metresini köpeğe yedirdi!..
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2530 Beğen : 0

2010 yılında işlenen ve bütün dünyayı şoka sokah vahşicinayetin davasında karar aşamasına gelindi.
2 yıldır süren davada Flamengo’nun kalecisi ve kaptanı Bruno Souza, evli iken metres olarak kullandığı manken Eliza Samudio öldürüp Rottweiler cinsi köpeğine yedirmekle suçlandı.Cinayeti işlerken metresinin çığlıklarının duyulmaması için müziğin sesini sonuna kadar açak ünlü kaleci, öldürdüğü metresini bıçakla parçalara ayırmıştı.
O parçaların bir kısmını köpeğine yediren Bruno Souza, geri kalan kısımları zda betona gömmüştü.
Bütün delillere rağmen ısrarla cinayeti kabul etmeyen ünlü kaleci için artık sona gelindi.

OLAY NASIL OLMUŞTU
Ünlü Futbolcu Eski sevgilisini öldürüp köpeklere yedirdi
Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan Brezilyalı ünlü futbolcu, eski sevgilisini boğarak öldürüp köpeklere yedirmekten tutuklandı.
Brezilya polisi, dünyaca ünlü futbol takımı Flamengo’nun kalecisi ve kaptanı Bruno Souza'yı, modellik yapan eski sevgilisi Eliza Samudio’yu öldürmekten tutukladı.
Polisin elindeki kanıtlara göre, eski Beşiktaşlı Kleberson ve eski Fenerbahçeli Maldonado'nun takım arkadaşı olan Bruno Fernandes de Souza, genç kadının cesedinden kurtulmak için vahşice bir yöntem seçti.
BBC'nin haberine göre, Polis, yaklaşık bir ay önce ortalıktan kaybolan genç kadının Souza tarafından boğularak öldürüldüğünü, ardından da köpeklere yedirmek için parçalara ayrıldığını belirtti.
Samudio'nun 4 aylık bebeğinin babasının ünlü futbolcu olduğunu hukuki yollarla kanıtlamaya çalışırken kaybolmasının ardından, savcılık Souza hakkında yakalama emri çıkarmıştı. Uzun süre kaçan ünlü futbolcu dün polise teslim oldu.
Polis, elde ettiği bulgulara dayanarak, genç kadının Rio de Janeiro’daki bir otelden kaçırıldığını ve Belo Horizonte kentine götürülerek burada öldürüldüğünü açıkladı. Boğularak öldürülen kadın, daha sonra üç parçaya bölündü ve vücut parçaları köpeklere yedirildi.Souza, genç kadından arda kalanları da beton zeminin altına gömdü.
Samudio’nun cesedinin bulunmasının ardından polis, Souza'nın yanı sıra eşi Dayane Souza ve çok sayıda arkadaşını gözaltına aldı.
Flamengo kulübü olayın ortaya çıkmasından sonra 2006'dan beri bu kulübün formasını giyen Souza'nın sözleşmesinin feshedildiğini ve kulüp avukatının ünlü kaleciyi savunma görevi üstlenmeyeceğini belirtti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler