Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Oğlu için sokakta etekle dolaştı

Oğlu için sokakta etekle dolaştı

Oğlu için sokakta etekle dolaştı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2072 Beğen : 0

Almanya’nın güneyinde küçük bir kasabada yaşayan Nils Picker beş yaşındaki oğlu okula elbiseyle gitmek isteyince onu bu seçiminde özgür bıraktı.

Okul arkadaşlarının oğluyla dalga geçmesi üzerine onun özgüvenini yerine getirmeye karar veren Picker oğlunun giydiği elbiseyle aynı renkte bir etek giydi ve onunla sokağa çıktı.

Almanya’da yayınlanan Emma dergisinin haberine göre Berlin’de yaşadıkları dönemde oğlu sokağa hangi kıyafetle çıkarsa çıksın kimsenin olumsuz bir tepki göstermediğini söyleyen Picker etek giyerek onun seçimine destek olduğunu söyledi.

Picker şöyle konuştu:

“Oğlum etek ya da elbise giymek istediğinde ona giyemeyeceğini söylemek istemedim. Dolayısıyla sadece tek bir seçeneğim kaldı o da benim de aynılarını giyip onun yanında yer almam.

Şimdi ne isterse rahatlıkla giyiyor ve onunla alay edenlere “Siz giymeye cesaret edemiyorsunuz çünkü sizin babanız da cesaret edemiyor.”diyor.

(ntvmsnbc)



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler