Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Obama'yı yakalayana 10 milyon dolar!

Obama'yı yakalayana 10 milyon dolar!

Obama'yı yakalayana 10 milyon dolar!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2563 Beğen : 0

İngiliz Parlamentosunun üst kanadı Lordlar Kamarası'na 1998'de giren ilk Müslüman olan Ahmed'in, geçen hafta Pakistan'da katıldığı bir resepsiyonda yaptığı açıklama ile ortalığı ayağa kaldırdı.

Ahmed'in "Eğer ABD, Hafız Muhammed Said'in yakalanması için 10 milyon dolar ödül

1.20120416160305.jpg

HAFIZ MUHAMMED SAİD KİM?


Lordlar Kamerası'nın ilk Müslüman üyesi olan Nazir Ahmet'ın savunduğu
Hafız Muhammet Said, Hindistan tarafından terör yaratmakla suçlanıyor. Said'in 2008 yılındaki Mumbai otelini hedef alan baskının sorumlusu olduğu söyleniyor.

ABD BAŞINA ÖDÜL KOYDU

Pakistan merkezli militan örgüt Leşker-i Tayyibe'nin kurucusu Hafız Muhammed Said'in başına Amerika, 10 milyon dolar ödül koymuştu!

koyuyorsa, ben de ABD Başkanı Barack Obama ve selefi George W. Bush'un yakalanması için 10 milyon dolar ödül koyuyorum" dediği iddia edildi.

ÜYELİĞİ ASKIYA ALINDI

İşçi Partisi, Ahmed'in sözleriyle ilgili soruşturma başlattığını ve bu süre içinde Lord Ahmed'in partiden uzaklaştırıldığını bildirerek, "Eğer bu ifadeler gerçekten söylendiyse, bunu kınıyoruz" açıklamasında bulundu. Obama'nın başına ödül koyan Lord'un üyeliği de askıya alındı.

'ÖDÜL İÇİN EVİMİ BİLE SATARIM'

Pakistan'daki Express Tribune gazetesi, Lord Ahmed'in cuma günü Pakistan'ın Haripur kentinde, işadamları tarafından onuruna verilen bir davette, bu ödül için evi dahil her şeyini satmaya hazır olduğunu söylediğini iddia etti.

'ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMELİLER'

Lord Ahmed, tepkiler üzerine yaptığı açıklamada, "Irak ve Afganistan'da savaş suçu işlendi ve bu suçların sorumlusu George W. Bush ve Tony Blair'in adalet önünde hesap vermesi gerekiyor, dedim" ifadelerini kullandı.

İngiltere'de yaptığı açıklamalarla sıkça gündeme gelen Ahmed, "Şeytan Ayetleri" kitabıyla tartışmalara neden olan yazar Salman Rüşdi'ye 2007'de "şövalye" unvanının verilmesini eleştirmiş, Rüşdi ile ilgili "elleri kanlı" açıklamasında bulunmuştu.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler