Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem O fotoğraflar gösterimden çıkarıldı!

O fotoğraflar gösterimden çıkarıldı!

O fotoğraflar gösterimden çıkarıldı!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2151 Beğen : 0

Çanakkale’nin Gelibolu yarımadasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmete açtığı Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi’ndeki son oda olan 11’inci odaya CHP’li vekillerle ziyaretçilerden gelen tepkinin ardından, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın eşleri ileyer verilen görüntüler gösterimden çıkarıldı.

Çanakkale'de geçen 7 Haziran'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile açılışını yaptığı 80 milyon lira harcamayla inşa edilen 8 bin 616 metrekare kapalı alanı bulunan ve 18 metre derinliğe sahip Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi'ndeki 11'inci odaya CHP Çanakkale Milletvekilleri Serdar Soydan ve Ali Sarıbaş'tan tepki gelmesi üzerine odadaki gösterimde değişikliğe gidildi.Tepkiyi dikkate alan Orman ve Su İşleri Bakanlığı, merkezin son bölümü olan odada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşleri ileyer alan görüntülerini gösterimden çıkardı.

ZİYARETÇİ DEFTERİNDE TEPKİ YORUMLARI

Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi'nde ziyaretçilerin görüş ve yorumlarına açılan 'Ziyaretçi defterinde' de tepki yorumları fazlalaşınca, odada rötuş yapılması kararının hızlandırdığı ileri sürüldü. Yaklaşık 10 gün önce yeniden düzenlenen 11'inci odadaki sunumundan, tepki çeken görüntüler montajlanarak çıkarıldı. Merkezin son tanıtım salonu olan odada Türkiye'nin sanayiden ticarete, eğitimden bilime, savunmadan askeri güce, deniz, kara ve hava ulaşımı gibi büyüme düzeyini gösteren görsel bilgilendirme sunumu ise aynı bırakıldı. (dha)



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

İlgili Sayfalar

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler