Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem MHP'den Ak Parti'ye 'İmam-Hatip' teklifi

MHP'den Ak Parti'ye 'İmam-Hatip' teklifi

MHP'den Ak Parti'ye 'İmam-Hatip' teklifi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2210 Beğen : 0

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a "gel imam-hatiplerin orta kısımlarını birlikte açalım" teklifinde bulundu.

İmam hatiplerin varlığının tıpkı diğer liseler ve eğitim kurumları gibi memnuniyet verici olduğunu ifade eden Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a samimi bir çağrıda bulunmak ve bir teklif iletmek istediğini söyledi. Bahçeli, ''Sayın Başbakan, muğlak ifadelerle konuşma, muallak duruş sergileme, bin dereden su getirerek niyetini gizleme. Toplama ve çıkarmalarla uğraşma, bizi tariz yollu eleştirdiğin aritmetik işlemlerden asıl sen vazgeç. Sayın Başbakan, samimiysen, içtensen, yüreğin varsa gel her şeyi bir kenara bırakalım ve imam hatip liselerinin orta kısmını birlikte ve güç birliği yaparak açalım. Biz hazırız ve buna varız'' diye konuştu.

İmam hatip liselerinde okumak isteyenlerin önünün açılması ve haklarının teslim edilmesi gerektiğini belirten Bahçeli, Kuran-ı Kerim'in de okullarda seçmeli ders yapılmasını teklif etti.

Başbakan Erdoğan'ın geçen haftaki grup toplantısında, partilerini, ''CHP'nin vagonu'' olmakla itham ettiğini hatırlatan Bahçeli, şunları söyledi:

''Esasen hem lafın ciddiyeti, hem de söyleyenin kalitesi fazlasıyla bulanıktır. Geçmişte, kimi zaman Adalet ve Kalkınma Partisi'ne koltuk değneği olmakla, kimi zaman da CHP'nin yanında durmakla eleştirildik. Ancak unutulmasın ki Milliyetçi Hareket, büyük Türk milletinin haricinde herkese eşit uzaklıkta duran bir partidir. Kendi partisinin, okyanus ötesinin filikası, haçlıların muhbiri, küresel operasyonların furgonu ve vahşi Batı'nın sureti haktan görünen çakma Red Kit'i olduğunu ne zaman fark edecektir.''



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler