Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem ‘Masa altında seks yaptılar’ iddiası

‘Masa altında seks yaptılar’ iddiası

‘Masa altında seks yaptılar’ iddiası
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 3133 Beğen : 0

CIA Başkanı Petraeus, Broadwell ile yaşadığı yasak aşk ortaya çıkınca olayın kapanması için istifa etti. Ancak ikilinin yaşadıklarıyla ilgili çarpıcı iddialar var

ABD’nin Merkezi Haberalma Teşkilatı’nın (CIA) direktörü CIA Başkanı David Petraeus, Paula Broadwell ile yaşadığı evlilik dışı ilişki nedeniyle önceki gün görevinden istifa etmişti. Eski bir subay olan gazeteci-yazar Broadwell ile CIA Başkanı’nın ilişkisi, FBI’ın ikilinin e-posta yazışmalarını incelemesi üzerine ortaya çıkmıştı.

En çok merak edilen kişi oldu

Gazeteci Ronald Kessler ise, FBI’ın bulduğu e-posta mesajlarında ikili arasında ilginç fantaziler yaşandığını öne sürdü. Kessler’in iddiasına göre ikili arasındaki mesajlarda, ‘masa altında seks’ten bahsediyordu. Bu arada CIA Başkanı David Petraeus’un istifa etmesine neden olan Paula Broadwell, ‘Google’da son üç günde en çok aranan kişi oldu. Associated Press’in belirttiği iki kaynağa göre cuma günü geç saatlerden itibaren Broadwell hakkında 1 milyondan fazla arama yapıldı.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

İlgili Sayfalar

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler