Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Köle kız 8 yıl sonra Bosna'da kurtarıldı

Köle kız 8 yıl sonra Bosna'da kurtarıldı

Köle kız 8 yıl sonra Bosna'da kurtarıldı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2233 Beğen : 0

Alman anne, ülkesinde yaşayan ama Bosna-Hersek'te de evli olan Bosnalı bir erkekle kısa bir süre evli kaldı. Şu anda 52 yaşında olduğu belirtilen Bosnalı adam bir süre sonra Almanya'yı terk ederek ülkesine gitti. Alman kadın ise 8 yıl önce, kendi öz kızını Bosna-Hersek'in Tuzla kentine götürerek, eski kocasına teslim etti. 8 yıl önce henüz 11 yaşında olan Karla'nın dramı da o zaman başladı. Üvey babası ve Bosnalı eşi tarafından köle gibi çalıştırılan kız, 8 yıl boyunca cehennemi yaşadı.

Geçtiğimi cumartesi günü, şu anda 19 yaşında olan genç kızın daha fazla işkence görmesine dayanamayan bir komşu polise şikayette bulundu.

19 YAŞINDA AMA 40 KİLOGRAM
Bosna polisi, Karla'nın köle gibi çalıştırıldığı köy evine baskın düzenledi. Operasyonda kurtarılan Karla'nın 19 yaşında olmasına rağmen sadece 40 kilogram olduğu, vücudunda yaralar olduğu belirtildi. Bosna'daki savcı sözcüsü Admir Arnautoviç, Karla'nın ayrıca tecavüze uğraşım olabileceğini de söyledi.

Olayın ortaya çıkması sonrası Oslobodenje adlı internet sitesine açıklama yapan bir komşu, "Üvey baba ve çocukları, Alman kızı her fırsatta dövüyor, tarlada çalıştırıyor ve yemek vermiyorlardı" dedi.

ANNE ALMANYA'DA YAŞADI
Kızının 8 yıl boyunca esaret altında yaşamasına göz yuman Alman annenin ise, bu süre içinde bazen Almanya bazen de Avusturya'da yaşadığı belirtildi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler