Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Kapitalizm protestosunun parası bitti

Kapitalizm protestosunun parası bitti

Kapitalizm protestosunun parası bitti
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2150 Beğen : 0

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında ABD'de Wall Street'i işgal et sloganı ile başlayan gösteriler kısa sürede tüm dünyaya yayılırken 2012'de nakit sıkıntısı nedeniyle eski etkisinin kalmadığı görülüyor.

Küresel kriz sonrasında dünya düzenini protesto etmek için geçtiğimiz yıl eylül ayında ABD’de başlayan Occupy Wall Street (Wall Street’i işgal et) protestoları 2012’nin Şubat ayında yeniden hareketlenmeye başladı. Fakat bu sefer protestoların bir önceki kadar destek görmemesi nedeniyle yaşanan nakit sıkıntı hareketin ömrünün çok uzun olmamasına neden oldu.

Birkaç haftalık parası kalan protestocular destek bekliyor.

Finansal raporlara göre, geçtiğimiz yıl ülke çapında büyük ses getiren ve pek çok eyalete sıçrayan eylemlere destek azaldı.

6 hafta önce protestocuların hesabında 45 bin dolar bulunurken artık haftalık destek 1.600 dolara kadar düştü. Grubun yaptığı açıklamada son 3 haftada hiç destek gelmediği belirtilirken protestocular bahar aylarında daha organize bir eylem için şimdiden kollarını sıvadılar.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler