Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem İstanbul Adalet Sarayı önünde çatışma

İstanbul Adalet Sarayı önünde çatışma

İstanbul Adalet Sarayı önünde çatışma
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2861 Beğen : 0

Adliyenin C kapısı önünde, bir duruşmadan çıkan iki grup arasında, silahlı kavga çıktı. Her iki gruptakilerin de silah kullandığı kavgada yaralanan 3 kişi, taksi ile hastaneye götürüldü.

Silahlı kavgada yaralanan 3 kişiden Tahsin Pınar'ın (31) göğsünden bir kurşunla ağır yaralandığı ve tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma
Hastanesi'nde sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Diğer yaralılar, Mustafa Kılıç ile Mehmet Özenç'in de özel Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavi altına alındıkları sağlık durumlarının iyiye
gittiği bildirildi.

Olaya ilişkin gözaltına alınan M.F.C, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, diğer şüphelilerin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Bu arada, İstanbul Adalet Sarayı'nın güvenliğini sağlayan firmadan yapılan açıklamada, olayda saldırganlardan ikisinin kaçtığı, adliyenin halk otoparkına saklanan bir diğerininse personel tarafından, fark ederek silahıyla birlikte yakaladığı ve polise teslim edildiği kaydedildi. Açıklamada, yakalanan saldırganın silahının dolu olduğu bilgisine ulaşıldığı da ifade edildi.

Adliye önündeki çatışmaya neden olan cinayet

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde çatışan iki grubun aralarında Beyoğlu'nda geçtiğimiz yıl Ömer Koçoğlu'nun sokak ortasında öldürülmesiyle ilgili husumet olduğu öğrenildi.

Hasköy Keçeci Piri Mahallesi’ndeki bir oto yıkamacıda 20 Temmuz 2011 tarihinde Ömer Koçoğlu, beyaz renkli bir minibüsten açılan ateş sonucu başından vurularak öldürüldü.

Güvenlik kameraların incelenmesi sonucu önce cinayeti işleyen kişilerin kullandığı minibüs tespit edildi. Ardından olayın failleri oldukları ileri sürülen 15 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden Volkan Çağlayan, Mahmut Tütüncü, Bilal Yaman, Ali Çoban, Ahmet Geniş, Hüseyin Alemdar’ın cinayetle ilgili tutuklu olarak yargılanması sürüyordu.

Bugün de İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesinde cinayete ilişkin davanın duruşması görüldü . Duruşmaya katılan gruplar daha sonra adliye önünde karşı karşıya geldi.

Kavga sırasında silah kullanan Murat Fırat'ın öldürülen Ömer Koçoğlu’nun yakını olduğu öğrenildi.




Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler