Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem İran'dan İsrail saldırısına tepki

İran'dan İsrail saldırısına tepki

İran'dan İsrail saldırısına tepki
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2122 Beğen : 0

İran Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Ahmed Rıza Purdestan, İsrail'inSuriye 'ye düzenlediği saldırıyla ilgili Suriye ordusuna eğitim amaçlı yardımcı olmaya hazır olduklarını söyledi.

İsrail'in Suriye yaptığı hava saldırısıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tuğgeneral Purdestan, "Suriye'nin kendini savunacak güçlü bir ordusu var ve diğer ülkelerin yardımına ihtiyacı yoktur. Fakat biz dost ve Müslüman bir ülke olarak Suriye'nin yanındayız ve eğitim için bir gereksinim duyarlarsa yardıma hazırız" açıklamasında bulundu.

İsrail saldırısına bir tepki de İran Savunma Bakanı Ahmed Vahidi'den geldi.

Vahidi, "İsrail'in Suriye'ye yaptığı saldırı, Suriye'deki paralı teröristlerin ve onları destekleyenlerin Siyonist İsrail rejimi ile olan ilişkisini deşifre etmiş oldu" dedi.

İsrail'in ABD 'den aldığı yeşil ışıkla Suriye'ye saldırıda bulunduğunu kaydeden İranlı bakan, İsrail'in bu tip eylemlerinin tüm bölge güvenliğini tehlikeye sokabileceğini söyledi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler