Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Irak'ta Emo katliamı

Irak'ta Emo katliamı

Irak'ta Emo katliamı
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 3464 Beğen : 0
Kahire merkezli El Ekber gazetesinin haberine göre, korkunç olay, Irak Ahlak Polisi’nin İçiçleri Bakanlığı’nın sitesinde bir açıklama yaparak ‘Emo’ fenomenine tepki göstermesinin ardından gerçekleşti. Açıklamada, “Ahlak polisi, toplumu kötü şekilde etkileyip tehlike haline geldiğinden beri Emo fenomenini izliyor. Ahlak Polisi, bir an önce bu fenomeni ortadan kaldırma onayına sahip” dendi. Açıklama sonrasında bir grup sivil kıyafetli silahlı adamın 90’ı aşkın genci birkaç gün önce izbe bölgelere götürüp öldürdüğü öne sürüldü. Reuters hastane kaynaklarına dayandırdığı haberinde 14 Emo’cunun öldürüldüğünü teyit etti. Hürriyet'in aktardığı habere göre cesetler Bağdat çevresinde çöp konteynırlarında bulundu.
EMO NEDİR
Japonya, Avrupa ve ABD’den sonra Emo akımı Ortadoğu’da da taraftar buluyor. Emo ingilizce Emotional (duygusal) kelimesinin kısatmasıdır. Punk akımı ile birlikte 2000'li yıllarda popülerleşti. Emo'lar olarak bilinen gençler farklı giyimleri ve konuşmalarıyla dikkat çekmeye çalışan tipler. Saçlarını tek gözlerini kapatacak kadar öne yatırmaları, spreyle kabartmaları, yüzlerine abartılı piercing takmaları, dövmeleri ve Converse ayakkabıları Emo'ların en belirgin özelliklerinden bir kaçı. Emo'lar 'Anethema' ve benzeri heavy metalin bir türü olan death metal grupları dinliyorlar..



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler