Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem İmamı Bulamayınca cami değiştirdi

İmamı Bulamayınca cami değiştirdi

İmamı Bulamayınca cami değiştirdi
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2344 Beğen : 0

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Antalya açıklarında yürüttükleri çalışmaların belirli bir sistemde devam ettiğini, Mersin açıklarında da petrol ve doğalgaz araması çalışmalarının olduğunu, 10'a yakın uluslararası firmanın müracaat ettiği açıkladı.

Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Gazella Otel'de, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın düzenlediği 'Petrol Sektörünü Değerlendirme Toplantısı'na, Bakan Taner Yıldız'ın yanı sıra sektör temsilcileri katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, toplantının ardından cuma namazını kılmak için mesire yeri Gölcük'te bulunan mescite gitti.

Bakan Yıldız'ın bulunduğu cipe eskortluk yapan polis aracı, Gölcük girişindeki rampanın karla kaplı olması nedeniyle yolda kaldı. Korumalar, polisler ve jandarma ekipleri aracı iterek hareket ettirdikten sonra Bakan Yıldız'ı taşıyan araç mescitin bulunduğu yere gitti. Mescitte imam olmadığının öğrenilmesi üzerine aracıyla dönen Yıldız, yakındaki Karacasu Beldesi'ndeki Site Fatih Camii'ne gelerek cuma namazını kıldı.

1.20120217162433.jpg



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler