Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Her kürtaj bir Uludere'dir

Her kürtaj bir Uludere'dir

Her kürtaj bir Uludere'dir
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2199 Beğen : 0

Başbakan Erdoğan, yine güne damgasını vuracak bir açıklama yaptı:

"Yatıyorsunuz kalkıyorsunuz Uludere diyorsunuz. Her kürtaj bir Uludere'dir diyorum."

Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkez'nde yapılan Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi'nde konuştu.

Kürtajın cinayet olduğunu bir kez daha yineleyen Erdoğan, Uludere'yi sürekli gündemde tutan çevrelere kürtaj üzerinden yüklendi.

BU MİLLETİ DÜNYA SAHNESİNDEN SİLMEK İÇİN SİNSİCE BİR PLAN

"Bunların planlı yapıldığını biliyorum ve bunun, ülke nufüsunun artmaması için atılan adımlar olduğunu biliyorum. Bununla bu ülkenin nüfusu bir yerde durduruluyor. Kürtajı bir cinayet olarak görüyorum. Bu ifademe karşı çıkan bazı çevrelere, medya mensuplarına da sesleniyorum. Yatıyorsunuz kalkıyorsunuz Uludere diyorsunuz. Her kürtaj bir Uludere'dir diyorum. Anne karnında bir yavruyu öldürmenin doğumdan sonra öldürmeden ne farkı var soruyorum sizlere. Bunun mücadelesini hep birlikte vermeye mecburuz. Bu milleti dünya sahnesinden silmek için sinsice bir plan olduğunu bilmek durumundayız, asla bu oyunlara prim vermemeliyiz."

BDP'Lİ VEKİL ALENEN TERÖR EYLEMİNİ SAVUNUYOR

Erdoğan'ın hedefinde son dönemde terör saldırılarına hız veren PKK ve onun kuklası olmakla suçladığı BDP vardı:

"Terör örgütü bir süredir askeri, polisi AK Parti'yi hedef almıştır. Bir çok ilde AK Parti'nin il ilçe seçim bürolarına saldırdılar. Gerek terör örgütü sürekli AK Parti'yi hedef gösterdiler. İl başkanı kaçırıldığında BDP'li bayan vekil şunları söylüyor: "Bu tür şeyler savaş süreçlerinde olabiliyor" İsmini vermeye gerek yok. Terör eylemini alenen savunuyor destekliyor.

NEDEN AK PARTİ HEDEF ALINIYOR?

Bunlara destek veren medyaya da sesleniyorum. Siz bu ülkede neyin avukatlığına soyunduğunu farkında mısınız? Terörle mücadelede güvenlik güçlerinin yaptığı hataları için ayağa kaldıranlar terör örgütünün saldırılarını normal görüyor. Neden AK Parti hedef alınıyor?

Güneydoğu'daki teşkilatlarıma sesleniyorum. Ev ev dolaşacaksınız. Bütün bu yapılanları kardeşlerimize anlatacağız. AK Parti bu meseleyi çözdüğü için çözüyor olduğu için belli çevreleri rahatsız etmiştir. Bu meselenin çözülüyor olmasından bazı ülkeler bazı odaklar rahatsız.

Bu meseleyi çözeceğimize dair Diyarbakır'da milletimize söz verdik. Meselenin üzerine gittik. İnkar, ret asimilasyon politikalarını reddetik. Bizim kitabımızda kürt kardeşimizi asimile etmek yok. Hiç bir zaman PKK ile Kürt sorununu birbirine karıştırmayınız. Onun için ben diyorum ki Kürt sorunu bitmiştir. "





Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler