Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Gül'ün talimat verdiğine inanmıyorum

Gül'ün talimat verdiğine inanmıyorum

Gül'ün talimat verdiğine inanmıyorum
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2193 Beğen : 0

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya ziyareti öncesinde Ankara Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ankara Valisi Alaattin Yüksel’i çağırarak “göstericilere esnek davranılması" ve ardından da "barikatları kaldırın" talimatı verdiği yönündeki haberlere inanmadığını söyledi.

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

Soruşturma konusunda söyleyecek hiçbir sözüm yok. Bu ülke yol geçen hanı değil. Herkes bu kurallar içerisinde hele hele sorumluluk mevkisinde bulunan ana muhalefet partisi daha sorumlu olması lazım. Belli istihbaratlar alındığı halde ve kendilerinin bir müracaatı olmadığı halde bazı örgütlerin arkasına takılarak onlara güç devşirmeleri ve bu kutlamaları beraber yapmak varken bunun karşısına çıkması anlaşılır değil.

Çok çirkin ama kabadayılık yapar gibi barikatları aşmaya çalışması şık şeyler değil. Ana muhalefet partisi genel başkanının bunlara tevessül etmesini çok üzücü buluyoruz.

Geçen yıl evvelsi yıl orada beraberdik de şimdi ne oluyor. Sormazlar mı? Nereden çıktı bunu medyanın da sorması lazım. “Orada millet var, biz çekinmiyoruz onlar çekiniyorlar” böyle bir yakıştırma olur mu?

Benim o barkatların kaldırlmasıyla ilgili bir talimatımın olmadığı doğrudur. Sayın Cumhurbaşkanı sayın valime böyle bir talimat verdi mi bilmiyorum. Ben sayın cumhurbaşkanımım böyle bir talimat verdiğini de sanmıyorum. Çünkü bu ülkeyi bugüne kadar çift başlı bir sistemle yönetmiyoruz.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler