Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Facebook'ta akıl almaz seks şantajı!

Facebook'ta akıl almaz seks şantajı!

Facebook'ta akıl almaz seks şantajı!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2307 Beğen : 0

Samsun'da, Facebook'tan tanıştığı 30 yaşındaki T.K.'ya tuzak kurup çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yapıp para istedikleri iddiasıyla tutuklanan Emine M. (20) ile V.G. (17 ) hakkında 30 yıla kadar hapis istendi

Samsun’daki bir radyoda ‘Sıla’ takma adıyla DJ’lik yapmaya başlayan 20 yaşındaki Emine M. geçen mart ayında Facebook’tan T.K. ile mesajlaşıp arkadaş oldu. Birkaç görüşmenin ardından T.K., genç kadına borç para verdi. İddialara göre bundan sonra da telefonla arayarak ya da mesaj çekerek rahatsız etmeye ve cinsel ilişkiye girmek istediğini dile getirmeye başladı. Bunun üzerine Emine M. arkadaşlarıyla plan yaparak geçen haziran ayında T.K.’yı eve çağırdı. T.K., genç kadınla cinsel ilişkiye gireceğini sanarak eve gitti.

PARA BULMASI İÇİN SERBEST BIRAKTILAR

Eve gelen T.K.’ya genç kadın “Üzerime rahat bir şeyler giyeyim” diyerek odadan çıktı. T.K. da elbiselerini çıkararak beklemeye başladı. Alt kata inen Emine M. kendisini bekleyen Mustafa T.’ye haber verdi. Mustafa T., 17 yaşındaki V.G. ile birlikte T.K.’nın yanına gitti. Yatakta Emine M.’nin dönmesini bekleyen T.K. karşısında 2 erkeği görünce şaşkına döndü. Kaçmak için hareketlenince de 2 kişi, T.K.’yı bıçakla tehdit ederek uygunsuz çıplak fotoğraflarını çekti. Cebinde bulunan 200 TL ve telefonunu alıp kendilerine 5 bin TL getirmesini yoksa bu fotoğrafları internette yayacaklarını söyleyerek şantaj yaptı. Para bulması için serbest bırakılan T.K. polise giderek şikâyetçi oldu. Olayla ilgili araştırma başlatan polis, önce Emine M.’yi, ardından da V.G.’yi yakalarken, Mustafa T. bulunamadı. 2 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Haklarında 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan2 tutuklu sanık, ilk duruşmada suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme, sanıkların tahliye taleplerini kabul etmeyerek, kayıp olan Mustafa T.’nin yakalanmasının beklenmesi ve tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler