Gündem

Ana Sayfa Haberler Gündem Facebook 14 yaşında intihara sürükedi!

Facebook 14 yaşında intihara sürükedi!

Facebook 14 yaşında intihara sürükedi!
Yazan : @Dünya Dinleri Tarih : Kategori : Gündem Yorumlar : 0 Okunma : 2357 Beğen : 0

Diyarbakır’da, Yenişehir İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Rengin Şimşek (14), 9 Haziran’da yapılacak Seviye Belirleme Sınavı’na (SBS) hazırlanıyordu.

Habertürk'ten Ahmet Yukuş'un haberine göre; okulunda başarılı olan, ancak sınav öncesi kaygısı yaşayan Şimşek, son günlerde ailesi ile ders çalışma nedeniyle tartışmaya başladı. İddiaya göre Rengin Şimşek, ders zamanları dışında sık sık sosyal paylaşımsitesi Facebook’a giriyordu. 3 gün önce de gece saat 01.00 sıralarında bilgisayar başında oturan Rengin’i ailesi “Bu saate kadar neden bilgisayar başındasın? Facebook’a girme, ders çalış. Çalışmayacaksan uyu, dinlen” diye uyardı. Bilgisayarın kapatılmasına sinirlenen Rengin, anne ve babasının odadan çıkmasından 15 dakika sonra 10. kattaki evlerinden kendini boşluğa bıraktı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Rengin’in ölümü ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu. Şimşek Ailesi, olay öncesinde kızlarının kardeşleri ile tartıştıktan sonra odasına kapandığını söyledi. Küçük kızın öğretmenleri SBS dönemi öncesi öğrencilerin büyük stres yaşadığını, Rengin’in de yaşadığı sınav stresiyle canına kıymış olabileceğini kaydetti.



Yazar Hakkında

  • @Dünya Dinleri

    @Dünya Dinleri

    Bırakın Fikirleriniz Özgür Kalsın ! https://www.alternatifforum.org

    Dunyadinleri.Com Yöneticisi

Yorum Yaz


Yazdığınız yorumların genel ahlak kurallarına uygun olmasına özen gösteriniz. Ayrıca yazdığınız yorumlarda isminiz e postanız eksik yanlış olmamalıdır aski halde yorumlarınız onaylanmaz dikkate alınmaz cevap verilmez.

Haberler